Pranešimų skaičius : 107 Age : 28 Miestas : Šilutė Skype : saruned. Registration date : 2008-12-20
Temos pavadinimas: Mary Kate Olsen- su kalėdiniais akiniais Št. 01 03, 2009 9:59 am
Viena iš Olsen'ų dvynukių tęsė keletą neįprastas sporto kryptis laiko tarpe šeštadieny, Los Andžele. Mary Kate, 22, buvo pastebėta glostanti draugo šunį, tuo tarpu ji dėvėjo pilką keliaujančio sezoninio darbininko elegantiško (arba ne) mantiją (ilgą paltą). po to jinai valgė Cafe Vida Pacific Palisadese, ji tikėjosi, kad kai pavalgys jos luks mašina. Bet prieš tai ji užsidengė veidą! Po to pavakarį MK buvo pastebėta kaip ji eina į šventinį kažkokį sielų vakarėlį ji buvo užsidėjusi geltonus plastikinius Kalėdinius akinius. Ji mėgavosi šventiniu vakaru su draugais Bardot lounge Westo Hollywoode.
Pranešimų skaičius : 124 Age : 30 Miestas : Molėtai Skype : minimax__ Registration date : 2008-11-14
Temos pavadinimas: Re: Mary Kate Olsen- su kalėdiniais akiniais Št. 01 03, 2009 4:01 pm
aciu ;}
Šarūnė 1 įspėjimas
Pranešimų skaičius : 107 Age : 28 Miestas : Šilutė Skype : saruned. Registration date : 2008-12-20
Temos pavadinimas: Re: Mary Kate Olsen- su kalėdiniais akiniais Sk. 01 04, 2009 5:00 am
Tai, kad nėra už ką. Ir aš blogai išverčiau pažodžiui.. ;D
kad nefloodinčiau dar pasakysiu apie šitą temą: Man tai tie akiniai labai orginalūs. Aš irgi tokius nešiočiau.. ;D Man jos palas atrodo, kad būtų jos močiutės.. ;DD
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: Mary Kate Olsen- su kalėdiniais akiniais