Olsen fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Olsen fan

Olsen

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

About Vanessa*

Go down 
3 posters
AutoriusPranešimas
Vanessa*
pasiklydėlis
Vanessa*

Female
Pranešimų skaičius : 7
Registration date : 2008-12-19

About Vanessa* Empty
RašytiTemos pavadinimas: About Vanessa*   About Vanessa* Icon_minitimeAntr. 12 30, 2008 3:41 pm

Taigi as esu Karolina. Man yra 14 metu.Megstu bendrauti, selioti, vazinet dviraciu arba rieduciais, kartai riedlente, ziuret yvairiausius filmus, klausyt yvairios muzikos, sokti, dainuoti, groti su gitara ir pianinu, skaityti ydomias knygas, ciuozti ant ledo, eiti y kina su nerealiai zmonem, svesti kanors ir pan.
Dar labai patinka zydincios namines geles na nebutinai zidincios, kad ir medeliai. Ypac grazu japoniskas roziniai ziedeliai zedis [lygtai sakuros]
Nerealiai megstu sunis. Ypac pukuotus, didelius, protingus ir aisku draugiskus. Noreciau Haskio arba Auksinio Retriverio. Nes jie man atrodo mieliausiai ir protingiausiai.
Ypac nemegstu netvarkos kambary dar tiesiog negaliu pakesti, kai konors nerandu . Arba sliksciu zmoniu pavyzdziui kurie spjausosi, ruko, keikiasi. Fui. No
Yprociai, na ju yra labai daug tokie kaip rekti ant kitu, atsisnekineti,daug kalbeti,su draugais skambineti nepazystamiems (aisku viena to nedarau, atrodytu debiliskai), aiskinti ir t.t.
Labai nemegstu ziemos be sniego, kai salta Brrr... Geriausia VASARA. Kai Silta ir kai galima degintis uzsidejus akiniu vaikstineti prie juros.
Megstamiausios aktores-Vanessa Hudgens, Ashlee Tisdale, Angelina Jolie, Sannyn Sossamon ir pan.
Megstamiausi aktoriai-Zac Efron, Jared Leto, Orlando Bloom.
Muzikantu neiskiriu, nes patinka labai daug. Klausau yvairiausios muzikos. Tiesiog priklauso nuo nuotaikos ar zmoniu kiekio.
Labai noreciau nuvykti y Anglija, nezinau mane kazkodel ten labai traukia.

Klauskit. Smile
Atgal į viršų Go down
Šarūnė
1 įspėjimas
1 įspėjimas
Šarūnė

Female
Pranešimų skaičius : 107
Registration date : 2008-12-20

About Vanessa* Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: About Vanessa*   About Vanessa* Icon_minitimeTr. 12 31, 2008 11:35 am

jei patinka Vanessa, tai gal esi užsireginus www.kissvanessa.forumotion.net ?
Sveika.. ;DD
Iš kur esi?
Atgal į viršų Go down
http://www.olsen-fan.ace.st
Vanessa*
pasiklydėlis
Vanessa*

Female
Pranešimų skaičius : 7
Registration date : 2008-12-19

About Vanessa* Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: About Vanessa*   About Vanessa* Icon_minitimeKv. 01 01, 2009 11:14 am

Labas. As is kauno lyg ir. ;DD
Jetau plz neuzpyk ir taip daug frm lankaus. Kai neturesiu ka veikt tikrai uzsuksiu.
;DD
Atgal į viršų Go down
Šarūnė
1 įspėjimas
1 įspėjimas
Šarūnė

Female
Pranešimų skaičius : 107
Registration date : 2008-12-20

About Vanessa* Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: About Vanessa*   About Vanessa* Icon_minitimePen. 01 02, 2009 12:44 pm

Tikrai nepykstu, man atsiprašant px. Tiesiog šeip užklausiau.. ;D~
Atgal į viršų Go down
http://www.olsen-fan.ace.st
murrr
reidžeris
murrr

Female
Pranešimų skaičius : 124
Registration date : 2008-11-14

About Vanessa* Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: About Vanessa*   About Vanessa* Icon_minitimeŠt. 01 03, 2009 7:56 am

sveika, malonu, kad cia esi :}
Atgal į viršų Go down
https://olsen-fan.ace.st
Sponsored content

About Vanessa* Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: About Vanessa*   About Vanessa* Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

About Vanessa*
Atgal į viršų 
Puslapis 11
 Similar topics
-